Schakelmagie

20april 2023

Schakelmagie is het derde en afsluitende boek van de trilogie Interplanetair. Irene Morane en Daniël Muir-Attholred hebben een uitnodiging gekregen om het huwelijk van de twee advocaten uit de Ruimtestad, Malon Olaris en Elibu Pherel, bij te wonen op de heilige open plek op de planeet van de Boselfen Calliope. De nieuwe ambassadeur van Kilama UZ54, Zavis, wil graag met hen mee. Irene wordt gewaarschuwd door haar broer Picre, die voorspellende dromen heeft gehad over de toekomst. Hij zegt dat ze haar man Daniël niet uit het oog mag verliezen. Maar als Irene even niet oplet, gebeurt dat toch en Daniël verdwijnt. Dan volgt er een zoektocht naar haar man die verstrekkende gevolgen heeft voor alle zes de vrienden, ook voor de zwaanvrouw Torrun Brant, de rechter uit de Ruimtestad. Na de Schakelmagie zal alles anders worden.

Schakelmagie is het derde en afsluitende boek van de trilogie Interplanetair dat op 20 april 2023 is uitgebracht. Irene Morane en Daniël Muir-Attholred hebben een uitnodiging gekregen om het huwelijk van de twee advocaten uit de Ruimtestad, Malon Olaris en Elibu Pherel, bij te wonen op de heilige open plek op de planeet van de Boselfen Calliope. De nieuwe ambassadeur van Kilama UZ54, Zavis, wil graag met hen mee. Irene wordt gewaarschuwd door haar broer Picre, die voorspellende dromen heeft gehad over de toekomst. Hij zegt dat ze haar man Daniël niet uit het oog mag verliezen. Maar als Irene even niet oplet, gebeurt dat toch en Daniël verdwijnt. Dan volgt er een zoektocht naar haar man die verstrekkende gevolgen heeft voor alle zes de vrienden, ook voor de zwaanvrouw Torrun Brant, de rechter uit de Ruimtestad. Na de Schakelmagie zal alles anders worden.

Paperback, 333 pagina’s

Uitgegeven op 20 april 2023

Interplanetair, boek 3, Schakelmagie

ISBN: 978-94-6308-479-6

Nederlands

Leeftijd: volwassenen.

De prijs van het boek is € 22,95

Uitgeverij Zilverbron Boeken van Johanna Lime zijn o.a. hier te koop https://www.artbooksshop.com/search/?search=Johanna+Lime

Wilt u liever een gesigneerd exemplaar kopen bij Johanna Lime zelf?

Wanneer u een reactie plaats op deze website krijg ik een e-mail waarop ik kan reageren.
Bij Contact staat ook een e-mail adres dat u kunt gebruiken.
Graag uw naam en e-mailadres vermelden zodat ik contact op kan nemen.
Een chat via Messenger van de openbare pagina Johanna Lime op Facebook kan ook.

Groeten van Johanna Lime