Mijn lievelingskleur

19 januari 2023

What color describes your personality and why? Het is 19 januari en de volgende vraag van #bloganuary is (vrij vertaald) Wat is je lievelingskleur en waarom?

Ik houd van de kleur geel, dat is altijd al mijn lievelingskleur geweest voor zover ik me kan herinneren. En dan bedoel ik geen citroengeel, maar meer de donkerdere gele kleur van ranonkels en boterbloemen. Ik houd sowieso van alle sprekende kleuren.

Geel is een vrolijke en energieke kleur. De kleur van optimisme. Geel helpt bij het leren omdat het denkvermogen en zintuigen stimuleert en het beïnvloedt de logica. Het inspireert tot nadenken en nieuwsgierigheid en versterkt het zelfvertrouwen.

Wat is jouw lievelingskleur?

Groeten van Johanna Lime

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.