Dag 11 van NaNoWriMo 2021

11 november 2021

Op de helft van 50.000 woorden

De NaNoWriMo is elf dagen bezig

De ene dag gaat het beter dan de andere. Toch is het me gelukt om gemiddeld meer dan 2000 woorden per dag te schrijven. De tweede week die bekend staat als “hel week” hakt erin. Het valt na het vlotte begin niet mee om het elke dag weer vol te houden. Ik heb nu totaal 25.435 woorden geschreven en ben bezig aan hoofdstuk 10 van de 25 geplande hoofdstukken.

Hopelijk houd ik het vol en is mijn verhaal aan het eind van november een eindje over de helft gekomen. Voor januari wil ik met dit wedstrijdmanuscript klaar zijn, want op 3 januari begint de redactie van mijn volgende boek. Dan ga ik dus weer met een ander verhaal aan de gang, met deel 2 van Interplanetair.

Groeten van Johanna Lime