NaNoWriMo 2018 tot en met dag 25

Geplaatst 25 november 2018

Schrijven aan deel 3 van trilogie De vergeten vloek

Vorige week schreven we dat we in 18 dagen tijd 34.540 woorden hadden gehaald bij de National Novel Writing Month, kortweg NaNoWriMo, van 2018.

Het is nu 25 november en de afgelopen week schreven we er weer wat woorden bij. Het ging nog steeds niet vlot vanwege af te leggen doktersbezoeken. Dinie is flink ziek, helaas, we hopen dat er iets tegen haar klachten te doen valt.

De stand op dit moment is 44.959 woorden.

In de twee hoofdstukken die we er deze week bij schreven komen magische gevechten voor. Het was best lastig om de juiste woorden daarbij te vinden en het verhaal is een andere richting op gegaan dan oorspronkelijk gepland. We laten ons wat dat betreft meer en meer leiden door de personages. Het lijkt er veel op dat de schrijvers die zeggen dat de personages een flinke stem hebben bij het maken van het verhaal gelijk krijgen.

 

We houden het deze keer kort en gaan gauw verder met de laatste 5.041 woorden voor de NaNoWriMo van november 2018.

Hopelijk halen we de 50.000 woorden nog, voor het einde van de maand.

 

Tot de volgende keer.

Groetjes!

Johanna Lime