Smeulend venijn, ons nieuwe boek is er bijna!

Geplaatst 11 september 2018

Nog elf dagen en dan is hij er! Op 22 en 23 september op de Elfia in Arcen zal deel 2 van De vergeten vloek te koop zijn.

Het boek is toch weer aardig dik geworden, met 471 pagina’s.

We hebben er hard aan gewerkt.

Tijdens de redactie zijn alle fouten weggewerkt.

De omslag is weer eens prachtig en past heel fijn.

Bij de geweldige titel: Smeulend venijn.

Komt u ons boek kopen?

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website voor boeken, hier: https://boekenvanjohannalime.com

Flaptekst van Smeulend venijn

Johanna Lime

Marjo en Dinie schrijven sinds hun kindertijd samen dagboeken van personages die in hun fantasy en sciencefiction verbeeldingswereld leven. In 2011 besloten ze om deze verhalen uit te werken tot romans, onder het pseudoniem Johanna Lime. Na de voorloper Schimmenschuw volgde Sluimerend vuur, deel 1 van trilogie De vergeten vloek.

Smeulend venijn

Sylviana Attholred, de kroonprinses van Berinyi, leeft door toedoen van de Avatars in de Rosettenevel. Haar moeder houdt haar status van koningin krampachtig vast. Als de tijd komt dat Sylviana zal regeren, erft ze een oorlog. Bovendien zit ze met een probleem: de zonen van priesteressen sterven te jong.

Als er eindelijk weer iemand op de troon komt waarmee te praten valt, besluiten Sammerah, Jacky en Tatjana dat ze de nieuwe Eerwaarde Moeder moeten steunen. Alle bevolkingsgroepen zullen eensgezind de vijand het hoofd moeten bieden. Het is echter de vraag wie de werkelijke vijand is.

Helena Attholred heeft zo haar eigen mening over wat het beste is voor haar gezin. Het venijn smeult al sinds ze de bloedband met Sana aanging. Als zij haar zin krijgt, werkt deze oorlog in haar voordeel. De magiërs op Laskoro zijn immers veel te zwak geworden, of vergist ze zich daarin?

ISBN 978-94-6308-139-9

Tot ziens in Arcen.

Groeten van Johanna Lime.