1 – De teller voor Smeulend venijn staat op één

Geplaatst 25 augustus 2018

Als alles volgens plan verloopt, kunt u over één maand de gelukkige bezitter zijn van deel 2 van onze trilogie ‘De vergeten vloek’, met de titel ‘Smeulend venijn’. We hopen u te zien op de Elfia in Arcen, maar als u daar niet komen kunt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld door middel van een chat op Facebook Messenger. Wij krijgen namelijk thuis ook een aantal exemplaren die we aan u mogen verkopen. Ze kunnen dan per post verstuurd worden en we signeren ze graag!

Op het moment wordt er nog hard gewerkt aan de woordredactie van Smeulend venijn, het maken van de omslag en andere voorbereidende werkzaamheden. Begin september krijgen wij de zetproef te zien en die gaan we dan heel nauwkeurig doornemen om de laatste puntjes op de i te zetten. Als alles goed is kan daarna het boek gedrukt worden.

Wat een heerlijke tijd is dit weer!

We kijken vol verwachting uit naar het moment wanneer we dit derde boek van ons ook weer in handen kunnen houden. En daarna gaan we weer hard aan het werk om het derde deel te schrijven.

Hieronder vindt u een collage met afbeeldingen die voor ons bij de wereldbouw van Eibor Risoklany horen. Het zijn foto’s van personages, afbeeldingen van symbolen en andere plaatjes die ons geïnspireerd hebben om Sluimerend vuur en Smeulend venijn te schrijven.

We hebben er een soort blauwdruk van gemaakt, want al te gedetailleerd en kleurrijk zal misschien uw ideeën over de wereld in onze boeken kunnen verstoren. Iedere lezer maakt natuurlijk tijdens het lezen zelf al beelden in het hoofd en die kunnen best weleens verschillen van de beelden die wij hebben. Dat maakt ook niets uit. Het gaat erom dat u plezier beleeft van ons werk en eruit haalt wat u op dit moment gebruiken kunt.

Zoals u hebt kunnen lezen in een andere blog, hebben we deel 3 geplot. We zijn dus weer een stapje verder in het proces en gaan weer lekker creatief schrijven in het komende jaar. De trilogie kan dan compleet zijn in april 2020, volgens de planning. Maar daar hoeft u niet op te wachten, deel 1 en deel 2 kunnen heel goed ook afzonderlijk gelezen worden, al horen al onze verhalen wel bij elkaar.

Nog maar een maand!

SMEULEND VENIJN staat gepland voor de Elfia in Arcen, september 2018. Dus dan kunt u het volgende deel van onze trilogie DE VERGETEN VLOEK gaan lezen.

Laat het dus gerust weten wanneer je een van onze boeken via ons wilt kopen, dan zorgen wij ervoor dat het na betaling naar je toe komt. Schimmenschuw kost €19,95 (358 pagina’s), Sluimerend vuur kost €24,95 (492 pagina’s). Smeulend venijn krijgt 471 pagina’s en kost ook €24,95.

Groeten van Johanna Lime.