Boeken en e-books online kopen

Boeken en e-books online kopen

Laatst bijgewerkt 31 juli 2020 (Paperbacks in Dutch and e-books in English (EN) and in Dutch (NL)

BUY JOHANNA LIMES PAPERBACKS AND E-BOOKS ONLINE

English e-books are listed at the bottom

(Scroll this list)

Latest update Smashwords e-books in English: June 29, 2019

PAPERBACKS (Boeken via onlinewinkel van Zilverspoor)

(NL)

Voor lezers vanaf 12 jaar

Schimmenschuw €19,95 https://www.artbooksshop.com/a-41714319/fantasy/schimmenschuw/
Als het zomercircus van Droam in Tulle komt, speelt Kamilia voor waarzegster, maar als ze voor zichzelf de toekomst wil zien, wordt ze meegenomen door avatars en valt door een tijdpoort. Al gauw blijkt dat Kamilia in een ver verleden terecht is gekomen, op Chyndyro, een zusterplaneet van Laskoro. Ze wordt naar de matriarch gebracht en krijgt in de tempel te horen dat ze door zeven landen moet reizen om zeven punten van een ster te verzamelen. De zevenster vormt de sleutel van de enige tijdpoort die hier is. Er liggen onmogelijke opdrachten op haar te wachten. Dan krijgt ze ook nog eens te maken met geesten van draken die haar tegenwerken. Kamilia wordt bij haar zoektocht geholpen door een groepje trouwe vrienden en ontdekt dat ze een speciale magische gave bezit. Maar is het genoeg om de opdrachten te vervullen en naar huis terug te keren?

Voor lezers vanaf 15 jaar Young Adults

De vergeten vloek trilogie – deel 1 – Sluimerend vuur €24,95 https://www.artbooksshop.com/a-46950082/fantasy/de-vergeten-vloek-deel-1-sluimerend-vuur-johanna-lime/
Jima Revaldesh-Morane moet kroonprins van Laskoro worden, maar hij is een dromer. Hoe kan hij dan de beschermheer worden van het grote koninkrijk? En hoe komt hij erachter waardoor de disharmonie in de bevolking is ontstaan?

De Wanzjen van Chyndyro heeft hoge verwachtingen van zijn jongste zoon. Maar Lucian wil zijn oudere broers niet in de weg staan. Hij leidt de vertalingscommissie waar, totdat Kamilia zich aanmeldt, alleen mannen lid van zijn.

Franck Gettferdrey, de oudste zoon van Norman, merkt dat zijn vader er vreemde ideeën op nahoudt. Na een schokkend voorval wordt hij de leider van de Ruiters en besluit bovendien de politiek in te gaan.

De drie dynastieën van Laskoro moeten na eeuwen weer samenkomen, maar kunnen ze met hun magie en met de technieken van het moderne Laskoro de dreigende oorlog voorkomen? Hoe stop je een vijand die zelfs voor magiërs onzichtbaar blijft?

Voor lezers vanaf 15 jaar Young Adults

De vergeten vloek trilogie – deel 2 – Smeulend venijn € 24,95 https://www.artbooksshop.com/a-53545649/voorbestellen/de-vergeten-vloek-deel-2-smeulend-venijn/
Sylviana Attholred, de kroonprinses van Berinyi, leeft door toedoen van de Avatars in de Rosettenevel. Haar moeder houdt haar status van koningin krampachtig vast. Als de tijd komt dat Sylviana zal regeren, erft ze een oorlog. Bovendien zit ze met een probleem: de zonen van priesteressen sterven te jong.

Als er eindelijk weer iemand op de troon komt waarmee te praten valt, besluiten Sammerah, Jacky en Tatjana dat ze de nieuwe Eerwaarde Moeder moeten steunen. Alle bevolkingsgroepen zullen eensgezind de vijand het hoofd moeten bieden. Het is echter de vraag wie de werkelijke vijand is.

Helena Attholred heeft zo haar eigen mening over wat het beste is voor haar gezin. Het venijn smeult al sinds ze de bloedband met Sana aanging. Als zij haar zin krijgt, werkt deze oorlog in haar voordeel. De magiërs op Laskoro zijn immers veel te zwak geworden, of vergist ze zich daarin?

Voor lezers vanaf 15 jaar Young Adults

De vergeten vloek trilogie – deel 3 – Schamel verbond € 24,95 https://www.artbooksshop.com/a-59619347/voorbestellen/de-vergeten-vloek-deel-3-schamel-verbond-johanna-lime/

De Laskoriaanse Ruimte Macht verrast Het Quaterno in Orion. Koning Jima Revaldesh-Morane hoopt de vijand in de ruimte te verslaan, want grondtroepen zijn verboden. Wanneer er toch schepen landen, worden de Magii tot het uiterste beproefd.

Helena moet een priester van Mage naar Berinyi halen. Ze vindt de Wan in de tempel op Chyndyro. Maar zij verdedigen zich op een wel erg radicale manier. Als haar dochters verslagen zijn, moet Helena toegeven dat haar plannen hebben gefaald.

De Avatars heffen de vloek pas op als Laskoro en Berinyi samenwerken. Maar als Sylviana breekt met Het Quaterno, verraadt ze de Terranen, Quarandonianen en Fryeterianen. De hoop op evenwicht is vervlogen, waardoor de Avatars besluiten tot een drastische actie over te gaan.

*************************************************************************** Liever gesigneerd kopen? Stuur ons een reactie met vermelding van uw e-mailadres, dan kunnen we organiseren dat u het boek, na betaling, per pakketpost thuis ontvangt.

Of bezoek een fantasyfestival als Elfia, Castlefest, Keltfest, Comic Con wanneer wij daar met onze boeken staan in de tent van Zilverbron.

***************************************************************************

E-BOOKS BIJ ZILVERBRON EN BLACK BEE MEDIA
Schimmenschuw als e-book €7,99
https://www.artbooksshop.com/a-60189465/e-books/schimmenschuw-johanna-lime-ebook/

De vergeten vloek – deel 1 – Sluimerend vuur als e-book €8,99
https://www.artbooksshop.com/a-60919958/e-books/de-vergeten-vloek-boek-1-sluimerend-vuur-johanna-lime-ebook/

De vergeten vloek – deel 2 – Smeulend venijn als e-book €8,99
https://www.artbooksshop.com/a-60920016/e-books/de-vergeten-vloek-boek-2-smeulend-venijn-johanna-lime-ebook/

De vergeten vloek – deel 1 – Schamel verbond als e-book €8,99
https://www.artbooksshop.com/a-60920033/e-books/de-vergeten-vloek-boek-3-schamel-verbond-johanna-lime-ebook/

***************************************************************************

Wil je alle verhalen uit de verbeeldingswereld Eibor Risoklany lezen, dan kun je dat het beste chronologisch doen. De juiste volgorde van mijn verhalen is als volgt:

  1. De wording van Chyndyro (Smashwords e-book)
  2. Schimmenschuw – uitgeverij Zilverbron (paperback uit 2015)
  3. De vergeten vloek deel 1 – uitgeverij Zilverbron (paperback uit 2017)
  4. De slangenvrouw (Smashwords e-book)
  5. De vergeten vloek deel 2 – uitgeverij Zilverbron (paperback uit 2018)
  6. De nevelkinderen van Hary Rud (Smashwords e-book)
  7. De vergeten vloek deel 3 – uitgeverij Zilverbron (paperback uit 2020)
  8. Het frisbeeschip dat crashte in Loppersum (Smashwords e-book)

***************************************************************************

PAPERBACKS (Boeken via onlinewinkel van aquaZZ)

(NL)

Voor volwassen lezers

De twaalfde Saturnusmaan €19,00 https://www.aquazz.com/De-twaalfde-Saturnusmaan-%7C-Johanna-Lime

Dalmar en Maud wonen samen in Lunapoort. Ze voelen zich als vreemden in een wereld, waarvan ze de regels vaak niet kunnen doorgronden. Ze zijn anders en lopen daardoor steeds weer tegen weerstanden op.

Als twee aliens landen op de twaalfde Saturnusmaan, kiezen ze Dalmar en Maud uit als studieobjecten. Ze willen nagaan of de mensheid zich al voldoende heeft ontwikkeld, sinds de tijd van de grote piramides in Egypte. Hun vraag is of de aarde zich aan kan sluiten bij de spiraal van de Galaxis, waar zij onderdeel van zijn.

Maud en Dalmar merken dat er tijdens hun slaap iets geks met hen gebeurt. Ze worden erg moe en het lijkt of de tijd niet meer synchroon loopt. Op hun werk komen ze voor vreemde verrassingen te staan. Als ze zichzelf tegenkomen in de supermarkt, besluiten ze om wakker te blijven. Dan ontdekken ze dat ze worden meegenomen naar Saturnus.

Het lijkt erop dat hun levenslot, de astrologische Saturnus, hun vrije keuze wegneemt. Of dat de maan hen te gevoelig maakt om zich op aarde te handhaven. Ze moeten een manier vinden om zelf te beslissen hoe hun leven verdergaat.

***************************************************************************

E-BOOKS (NL) (EN)

NL (In het Nederlands)

E-BOOKS (Onze korte verhalen via Smashwords eenvoudig downloaden / betalen met creditcard)

Op Smashwords is dit onze profielpagina: https://www.smashwords.com/profile/view/JohannaLime2

Hier komen steeds nieuwe verhalen bij, dus hou hem in de gaten. E-mails ontvangen bij nieuwe publicaties is mogelijk via Smashwords.

Voor lezers vanaf 7 jaar

NL – De schouderdraak $0,99 https://www.smashwords.com/books/view/821408
Riet is gek zeggen de kinderen op haar nieuwe school. Ze denkt dat haar fiets een paard is. Riet is pas verhuisd. Ze pakt de doos uit die haar oma haar heeft nagelaten. Ze is blij met wat daar uit komt.

Voor lezers vanaf 8 jaar

NL – Paddy en Padda $0,99 https://www.smashwords.com/books/view/596693
Het padmannetje, Paddy, is alleen. Hij gaat op zoek naar het geluk, maar het valt niet mee om een nieuw thuis te vinden. Dan hoort hij muziek en ziet hij Padda

NL – Een draak met koekjes $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/820554
Ridder Roodbaard kruipt in het hol van de draak Nijdas om een uniek cadeau te vinden voor prinses IJzerhart. Maar de prinses wil geen ei. Zeker niet van een man met een baard. Roodbaard broedt het ei uit en krijgt een draak als huisdier. Maar kan dat wel zo blijven

Voor lezers vanaf 10 jaar

NL – Het Feifarietalent $ 0,99 https://www.smashwords.com/books/view/895351
Het feifarietalent was in 2015 opgenomen in verzamelbundel 1 van de Gentasia Awards van uitgeverij Annibo, met sprookjes en verhalen voor kinderen. Johanna Lime kreeg de rechten terug en maakte dit e-book. Na redactie blijkt het verhaal geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Sprenkel is een feifarie met een bijzonder talent. Zared wil haar hulp afdwingen en ontvoert haar. De poekat heeft ook plannen voor de lichtfee. Wie zal ze helpen?

NL – De antibuilenbruildrank $ 0,99 https://www.smashwords.com/books/view/895361
De antibuilenbruildrank was in 2015 opgenomen in verzamelbundel 1 van de Gentasia Awards van uitgeverij Annibo, met fantastische verhalen voor de jeugd. Johanna Lime kreeg de rechten terug en maakte dit e-book. Na redactie blijkt het verhaal geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
In Zwartewaal heerst een besmettelijke ziekte: de builenbruil. De koning is ziek. Colmar wil hem redden en moet aan de antibuilenbruildrank zien te komen. Maar het drankje kan alleen worden gemaakt door een heks en het heeft een zeldzaam ingrediënt nodig. Lukt het Colmar om zijn koning te redden?

NL – Goed opletten! $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/619037
De magische spreuken van prins Julius gaan steeds weer de mist in. De koning heeft een probleem met de boselfen die volgens hem de weg door het bos willen laten verdwijnen. Alles heeft te maken met misverstanden. Ze moeten eens beter opletten!

NL – Muizenissen $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/665081
In deze fantasywereld is het haar erg belangrijk.
In het land waar de hoogte van je kapsel bepalend is voor de belangrijkheid van mensen, krijgt prinses Myrea last van muizenissen. Hoe kan ze een oorlog tegenhouden met het land waarin de lengte van vlechten juist bepalend is?

NL – Hoe een oger uit Geoglurk de aardmannen hielp Prijs te bepalen door de lezer zelf. https://www.smashwords.com/books/view/1018074
De aardmannen van Faunaardland worden door vliegende saffraanslakken met een bijtend zuur belaagd. Dat komt door Dhan, een magiër uit Bruinaardland, die in de oorlog werd verslagen. Zijn vloek kan niet gekeerd worden, tenzij Stibs en zijn groep een oger in Geoglurk vinden die verzot is op slakkensoep.

Voor lezers vanaf 15 jaar Young Adults (deze verhalen passen bij de trilogie De vergeten vloek omdat er een relatie is met de verbeeldingswereld uit die trilogie)
Link naar Verhalen van EIBOR RISOKLANY: https://www.smashwords.com/books/byseries/45710

NL – De wording van Chyndyro $2,49 (met tekeningen van draken) https://www.smashwords.com/books/view/705866
De wording van Chyndyro is het scheppingsverhaal van de verbeeldingswereld uit de fantasyboeken ‘Schimmenschuw’ en de daarop volgende trilogie ‘De vergeten vloek’ van Johanna Lime. Mensen die verbannen zijn van de Aarde zijn op de godenplaneet Eibor Risoklany terecht gekomen. Om ze te laten overleven hebben de Avatars hen de gave van magie geschonken, maar nu loopt het uit de hand.

NL – De slangenvrouw $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/710442
Jasmin Hara is dolgelukkig wanneer ze een baan aangeboden krijgt als sinaasappelplukster. Ze schrikt als er op de plantage een slang op haar af komt, maar weet het dier met haar magie af te weren. Dan blijkt echter dat iedereen vreselijk bang is voor een Slangenvrouw, zoals zij wordt genoemd. Ze is aan haar baas overgeleverd die vrouwen als handelswaar beschouwt. Wat zal haar lot zijn?

NL – De nevelkinderen van Hary Rud $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/895147
De nevelkinderen van Hary Rud is een kort fantasyverhaal dat naast deel 2 van trilogie De vergeten vloek, Sluimerend vuur, van Johanna Lime past, maar ook op zichzelf kan staan. Het verhaal speelt zich af op de planeet Berinyi5 die zich in de Rosettenevel bevindt, uit de verbeeldingswereld Eibor Risoklany. De beide prinsessen van Berinyi5, Golda en Helena, gaan mee op reis naar Hary Rud, de plaats waar de Ana-Rosa-taicapry leven. Het is belangrijk dat ze weten hoe deze bevolkingsgroep hier is gekomen en wat hun regels zijn. Het zijn nevelkinderen, net als de taicapry zelf.

NL – Het frisbeeschip dat crashte in Loppersum $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/599188
Een xenomorf uit de buurt van Markeb crasht na een ruimteslag op Aarde en komt in een tuin in Loppersum terecht. Geja hoort puppygeluiden en roept de hulp van haar vriend Marvin in. Als leden van Het Dierenbevrijdingsfront moeten ze het opgesloten dier wel redden. Ze vinden een vreemd ei en Geja broedt het uit. Er komt een mensachtig wezen uit het ei. Maar is het wel zo schattig als het eruit ziet?

Voor lezers vanaf 15 jaar Young Adults

NL – Pacifistenbloed $0,99 https://www.smashwords.com/books/view/601441
Mylo Tusker heeft gesolliciteerd als nachtwaker van een ziekenhuis in Rotterdam. Hij wil een pacifist zijn. Maar kan hij zijn jagersinstinct wel blijven onderdrukken?

NL – Liefde en aandacht doen wonderen $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/598830
Cadi ervaart stress bij haar werk in de ouderenzorg. Ze probeert tijdens haar lunch in de tuin tot rust te komen. Dan komt ze ineens in De Droomtijd van de Australische Aboriginals terecht en wordt daar gezien als de gezondene. Cadi gaat samen met twee jagers op jacht naar een heks en twee honden. Ze beleeft een spannend avontuur en leert een wijze les.

NL – Het D. D. D. syndroom $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/599966
Een internist stuurt een patiënt met morbide obesitas het bos in, hij vindt haar een D.D.D.
De Vereniging Voor Patiëntenwelzijn vindt dit niet kunnen en neemt maatregelen.
De heksenkring van Peter Paras komt bijeen in de Doka en voert rituelen uit.
D.D.D. Emma neemt haar verantwoordelijkheid en wordt een I.S.V.

NL – De niksmeer en de zeefemin $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/665625
Als de bliksem inslaat in het museum van Peschi, is dit reddeloos verloren. Meester Milagro moet een nieuwe collectie Magische Wezens en Sprookjesfiguren aanleggen. Hij gaat op reis, terwijl het museum opnieuw gebouwd wordt. Hij weet niet, dat er na de brand uit de as twee wezens zijn ontstaan. Bij die twee is er iets helemaal mis. Zou dat nog wel goed komen?

NL – Equilibrium op Mundus $3,99 (met tekeningen geïllustreerd) https://www.smashwords.com/books/view/601024
Op de planeet Mundus is er sprake van een labiel evenwicht. De stam die op de Rand leeft moet steeds achter de boeleters aan trekken voor hun voedsel. Ze vluchten voortdurend voor de vele aardbevingen die Mundus doen sidderen. Kan de jonge sjamaan hun leefwereld redden van de ondergang?

Een serie van zeven science fiction/ fantasy verhalen rond Randsteden
Geschikt voor lezers vanaf 15 jaar.
Link naar de serie: https://www.smashwords.com/books/byseries/39033

NL – Randsteden deel 1, Carrière maken $1,99 (verhaal 2 volgt op verhaal 1)
https://www.smashwords.com/books/view/942106
Ali van Gouderak wacht steeds weer op de thuiskomst van haar man die ruimtevaarder is bij Commando Almere. Nu haar zoon ook al in de ruimte gaat werken, wil ze carrière maken. Ze heeft Randstadmanagement gestudeerd en solliciteert voor een baan. Maar dat pakt net iets anders uit dan ze hoopte.

NL – Randsteden deel 2, Onnatuurlijk $1,99 (Verhaal 1 gaat aan verhaal 2 vooraf)
https://www.smashwords.com/books/view/943147
Ali van Gouderak heeft haar doel gehaald. Ze is een jaar stadsdirecteur van Gordurand. Sommige mensen vinden dat het leven in hoge flats op een kleine oppervlakte hen te veel beperkt. Een groepje mannen breekt uit en trekt het woud in. Ze overtreden de eerste wet en dat heeft vreselijke consequenties.

NL – Randsteden deel 3, Defragmentatie $1,99
https://www.smashwords.com/books/view/944275
Valerie werkt als Half Cybernetisch Mens in de kweekbakken van Hardorand op de Maan. Op een dag ontdekt ze dat ze helemaal gefragmenteerd is. Er begint een zoektocht naar alle onderdelen die ze mist. Uiteindelijk komt ze erachter welk essentieel onderdeel ze nog altijd niet teruggevonden heeft. Dan is haar defragmentatie pas compleet.

NL – Randsteden deel 4, Mensplanten van Mars $1,99
https://www.smashwords.com/books/view/945217
Marsdurand is een Randstad waar mensen onder koepels leven. De atmosfeer is niet geschikt voor hen, maar wel voor de mensplanten. Zij ademen koolzuurgas in zuurstof uit. Door de straling heeft Es, de vader van Flox, wratten. Zal Flox hier samen met opa een medicijn voor vinden? Hoe overleef je op Mars?

NL – Randsteden deel 5, Levende fantasie $ 1,99
https://www.smashwords.com/books/view/946468
Rond Expansierand op de planeet Metope is het ionenscherm omlaag gehaald, want de pioniers zien geen gevaar. Twan is met zijn vader verhuisd naar deze exoplaneet. Hij vindt de strenge regels van stadsdirecteur Rafer vreselijk. Stiekem tekent hij toch actiefiguren. Dan gebeurt er iets waardoor alles verandert.

NL – Randsteden deel 6, Robotrace $1,99
https://www.smashwords.com/books/view/946471
Booy van der Zee gaat op zoek naar een nieuw genie, want innovatie is nodig. Om iemand te kunnen selecteren voor een opleiding bij Commando Almere, organiseert hij een robotrace. In de Randstad Fabelrand op Flut leven wel heel vreemde wezens. Zou een van hen de race kunnen winnen?

NL – Randsteden deel 7, De urn $1,99
https://www.smashwords.com/books/view/946477
Drie astronauten van de European Space Agency onderzoeken twee planeten waarop leven is ontdekt. Anasztazia gaat op verkenning uit en overtreedt de regels. Ze gaat alleen in een grot met een krachtveld naar binnen. Er staan urnen op de grond die ze onderzoekt. Na thuiskomst zit het ongeluk haar op de hielen.

Voor volwassenen

NL – Idool $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/618700
Stavros Amans is een man met een onnatuurlijk magnetisme, en niet alleen voor metalen. Hij trekt werkelijk alles en iedereen naar zich toe. Dit bezorgt hem een gemakkelijk leven waarin hij alles krijgt wat hij maar wil. Hij voelt zich ver boven anderen verheven en de enige die enigszins toegang tot hem heeft is Veera Ledlife. Samen met Het Geweten van de Wereld doet ze een mislukte poging om Stavros te leren dat hij juist met zijn gave het lot van andere mensen zou moeten verzachten en dat hij niet alleen voor zichzelf moet leven. Dan trekt Stavros iets onheilspellends aan waardoor alles verandert.

NL – Echt, een wereld van ringen $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/618814
Ido bevindt zich in een vreemde wereld die uit ringen bestaat. Hij ziet vaag de sterren in het heelal en wordt door de wand van zijn ring heen gezogen. Er zweeft een lint de ruimte in. Ido komt ergens terecht waar hij niet welkom is. Hij moet daar weg, maar kan dat wel?

NL – Ruilen met Korrigans $ 1,99 https://www.smashwords.com/books/view/925451
Ruilen met Korrigans was in 2015 opgenomen in verzamelbundel 1 van de Gentasia Awards van uitgeverij Annibo, met fantastische verhalen voor volwassenen. Johanna Lime kreeg de rechten terug nadat Annibo stopte. Dit verhaal is na redactie in 2019 opnieuw uitgegeven als e-book op Smashwords.

Harm en Pamela besluiten een stacaravan te kopen op een camping, waarna ze hun weekenden en vakanties doorbrengen in de natuur. Harm wil biologische groente kweken en legt een moestuin aan. Terwijl hij lekker bezig is, leest Star Wars fan Pamela haar nieuwste sciencefiction trilogie en komt de takshond Binks logeren. Alles gaat goed totdat er in een onweerbui iets uit de lucht komt vallen en er vlakbij een boom in brand vliegt. Daarna gebeuren er vreemde dingen. Zijn er pesterige aliens geland of hebben ze met diefachtige kabouters te maken? Pamela houdt de wacht en als ze ziet wie de dieven zijn, gaat Binks eropaf. Wat er dan gebeurt, is echt te bizar voor woorden.

NL – Onderstaand verhaal zal de komende tijd worden uitgebreid zodat het een langer avonturenverhaal wordt dan het tot nu toe is. Het krijgt ook een andere titel, namelijk De Avonturensteen. Voorlopig blijft De Knuffelsteen nog even als gratis verhaal op Smashwords staan. Na een hoofdredactie zal ook dit verhaal als een vernieuwde NL versie op Smashwords komen.

De Knuffelsteen $0,00 https://www.smashwords.com/books/view/598484
Fernando gaat in zijn herfstvakantie van school uit logeren bij zijn oom en tante in België. Hij reist met de Thalys, waar hij vreemde medereizigers ontmoet en hij waant zich een detective.

Deze gaat veranderen en wordt dan De avonturensteen. Het wordt een langer verhaal dat nog verder afgemaakt moet worden, daarvoor moet Johanna naar de stad Brugge in België. Geduld a.u.b.

EN (In English)

 

E-BOOKS (Our short stories on the website of Smashwords you can download simply / and pay with creditcard)

This is our profile page on Smashwords: https://www.smashwords.com/profile/view/JohannaLime2

More new stories will appear in time, so please keep track this list of our publications. It is possible to get E-mails when new stories are published. See Smashwords for that.

7 years and older

EN – The Shoulder Dragon $0,99 https://www.smashwords.com/books/view/903569
Rose is silly the children from her new school say. She thinks her bike is a horse. Rose has just moved to this town. She unpacks a box her grandmother left her. She likes the toy she finds in it.

8 years and older

EN – Toado and Toada $ 0,99 https://www.smashwords.com/books/view/895753
The toad-man, Toado, is lonely. He tries to find his happiness elsewhere, but it is difficult to find a new home. Then he hears music playing and meets Toada.

10 years and older

EN – The Anti Bumpbrump Potion $0,99 https://www.smashwords.com/books/view/905639
In 2015, the anti-bumpbrump potion was included in collection bundle 1 of the Gentasia Awards of the Annibo publishing company in Gent (Belgium), with fantastic stories for the youth. Johanna Lime got the rights back and made this e-book. After editing, the story turned out to be suitable for children from 10 years of age. In 2018 Johanna translated this story into English, with the help of Kym and Teunis who live in Australia.

A contagious disease prevails in Blackwater: the bumpbrump. The King is ill. Colmar wants to save him and has to get the anti-bumpbrump potion. But this potion can only be made by a witch and it needs a rare ingredient. Will Colmar succeed in saving his King?

EN – The Fayfairy Talent $0,99
https://www.smashwords.com/books/view/911420
Sprinkle is a fayfairy with a special talent. Zared wants to force her to help the rats and therefore abducts her. The pucat also has plans for the fayfairy and her talent. Who will she help?

In 2015, the fayfairy talent was included in collection bundle 1 of the Gentasia Awards of the Annibo publishing company in Gent (Belgium), with fantastic stories for the youth. Johanna Lime got the rights back and made this e-book. After editing, the story turned out to be suitable for children from 10 years of age. In 2018 Johanna translated this story into English, with the help of Kym and Teunis who live in Australia.

15 years and older Young Adults

EN – The Nebula Children of Hary Rud $1,99 https://www.smashwords.com/books/view/897674
Both princesses of Berinyi5, Golda and Helena, are traveling to Hary Rud, where the Taicapry of the Ana-Rosa tribe live. It is important for them to find out how this population group came here and what their rules are. They learn that they are nebula children, like the Taicapry are.

EN – Pacifist Blood $0,99 https://www.smashwords.com/books/view/898697
Mylo Tusker has a job interview as a night watchman at the Rotterdam Hospital. He wants to remain a pacifist. But will he be able to suppress his instincts?

EN – Johanna will translate more stories into English, if possible. But at the moment she has no reviewers who are willing to check the translations
*** Johanna is looking for reviewers, preferably English native speakers ***

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.