Sluimerend vuur naar de Harland Awards Boekprijs 2017

17 januari 2018

Op de Facebook pagina van de Harland Awards kwam gisteren in een voor ons heuglijk bericht naar voren dat onze uitgever, Zilverspoor, Sluimerend vuur heeft ingezonden voor de derde editie van de Harland Awards Boekprijs. Deze prijs vormt de bekroning voor het beste boek binnen het genre fantasy, sciencefiction, horror en magisch realisme dat uitkwam in 2017.

Er zijn in totaal maar liefst drieënveertig verschillende boeken ingezonden voor de Boekprijs van werken die in 2017 waren uitgebracht. De jury krijgt het druk. Ons genre is langzaamaan aan het groeien en daar zijn wij heel blij mee.

Dat wij er met deel 1 van De vergeten vloek, Sluimerend vuur, tussen staan, is voor ons al reden om te juichen. Zilverspoor heeft vorig jaar veel nieuwe boeken uitgebracht en doet zelfs mee met twaalf titels. We zijn heel benieuwd welke vijf boeken van de 43 inzendingen er vanaf eind februari op de shortlist komen.

Als wij er bij staan, zullen we op 14 april 2018 naar de Tolhuistuin in Amsterdam gaan voor de Dag van het Fantastische Boek 2018, voor een zeer spannende dag waarop de winnaars bekend gemaakt worden.

Meer over de Harland Awards (voor korte verhalen en boeken in ons genre) kunt u vinden op hun website. Website van de Harland Awards

Of hier op hun Facebook pagina: Facebook pagina van de Harland Awards