Laatste kans in 2017 op gratis e-book De slangenvrouw van Johanna Lime

Geplaatst 16 december 2017

Vandaag geven we een opsomming van de boeken en e-books die wij tot nu toe hebben uitgebracht, zodat u de informatie bij de hand heeft. Misschien trekt het u over de streep om iets van ons te lezen, of als cadeautje voor de kerst?

Wij hebben twee fantasyromans geschreven. Dat zijn Schimmenschuw en Sluimerend vuur.

Schimmenschuw is hier te koop. Online winkel voor Schimmenschuw

Schimmenschuw – Auteur: Johanna Lime

Genre: Fantasy – Omvang: 358 pagina’s – Formaat: 13,5 x 21 cm – Prijs: 19,95 – ISBN 978 946 308 020 0

Als het zomercircus van Droam in Tulle komt, speelt Kamilia voor waarzegster, maar als ze voor zichzelf de toekomst wil zien, wordt ze meegenomen door avatars en valt door een tijdpoort.

Al gauw blijkt dat Kamilia in een ver verleden terecht is gekomen, op Chyndyro, een zusterplaneet van Laskoro. Ze wordt naar de matriarch gebracht en krijgt in de tempel te horen dat ze door zeven landen moet reizen om zeven punten van een ster te verzamelen. De zevenster vormt de sleutel van de enige tijdpoort die hier is. Er liggen onmogelijke opdrachten op haar te wachten.

Dan krijgt ze ook nog eens te maken met geesten van draken die haar tegenwerken. Kamilia wordt bij haar zoektocht geholpen door een groepje trouwe vrienden en ontdekt dat ze een speciale magische gave bezit. Maar is het genoeg om de opdrachten te vervullen en naar huis terug te keren?

 

Sluimerend vuur is hier te koop: Online winkel voor Sluimerend vuur

De vergeten vloek deel 1, Sluimerend vuur – Johanna Lime

Genre: Fantasy – Omvang: 492 pagina’s – Formaat: 13,5 x 21 cm – Prijs: 24,95 – ISBN 978 946 308 087 3

Jima Revaldesh-Morane moet kroonprins van Laskoro worden, maar hij is een dromer. Hoe kan hij dan de beschermheer worden van het grote koninkrijk? En hoe komt hij erachter waardoor de disharmonie in de bevolking is ontstaan?

De Wanzjen van Chyndyro heeft hoge verwachtingen van zijn jongste zoon. Maar Lucian wil zijn oudere broers niet in de weg staan. Hij leidt de vertalingscommissie waar, totdat Kamilia zich aanmeldt, alleen mannen lid van zijn.

Franck Gettferdrey, de oudste zoon van Norman, merkt dat zijn vader er vreemde ideeën op nahoudt. Na een schokkend voorval wordt hij de leider van de Ruiters en besluit bovendien de politiek in te gaan.

De drie dynastieën van Laskoro moeten na eeuwen weer samenkomen, maar kunnen ze met hun magie en met de technieken van het moderne Laskoro de dreigende oorlog voorkomen? Hoe stop je een vijand die zelfs voor magiërs onzichtbaar blijft?

 

Wij hebben vijftien e-books gepubliceerd op Smashwords, hier te vinden: Smashwords Johannalime2

Voor de beschrijving van elk afzonderlijk verhaal kunt u terecht op onze profielpagina van Smashwords. Sommige e-books zijn gratis, voor andere vragen we een kleine vergoeding voor ons werk.

Voor degenen die in 2017 ons boek Sluimerend vuur kochten, hadden we een actie om het e-book van De slangenvrouw cadeau te geven. Helaas hebben we door allerlei omstandigheden dit afgelopen jaar geen vijftig boeken van Sluimerend vuur kunnen verkopen, er blijven dus nog een aantal coupons staan waarmee De slangenvrouw gratis als e-book gedownload worden kan.

Wilt u De slangenvrouw gratis downloaden, ga dan naar Smashwords, klik op de link van De slangenvrouw, ga naar ‘buy’ en vul als code LE58Z in. Tot 31 december is het dan nog gratis, daarna niet meer. En ook alleen voor de eerste vijftig kopers. Succes en veel leesplezier!

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2018

Van Johanna Lime