Castlefest 2017

Op 6 augustus waren wij te vinden in de tenten van Zilverspoor/Zilverbron op Castlefest. Er kwamen verschillende aardige bezoekers langs die waren uitgedost in de meest prachtige kostuums. We hebben ze bewonderd van vis tot roofvogel en van draak tot engel. De drakenrijders optocht was prachtig.

Behalve dat we ons in een fantasiewereld wanen wanneer we naar Castlefest gaan, is het ook altijd weer fijn om collega-schrijvers te ontmoeten. En natuurlijk worden we dan weer gegrepen door nieuwsgierigheid naar de fantastische verhalen die zij hebben geschreven. Deze keer kochten we het derde deel van de Segrijn & Sotalia serie, Fenyx, van Robert Bijman; Dipinto van Danaë ten Hoedt; Zijn we ook gevallen voor De Bergbouwers van Metis Bidenk, boek 1 van Olivier Sted (Patrick); We hebben een science fiction boek gekocht met de naam Arkhaii en direct kennis gemaakt met Hannes Wielant.

Er stonden deze keer veel mannelijke schrijvers in de kraam, waaronder Johan Bakker die Een enkele reis naar Mars had geboekt (grapje). Natuurlijk waren Kelly en Kim, Joris en Peter zoals meestal van de partij!

Zelf hebben we verschillende mensen gesproken die ons als schrijvers nog niet kenden en in de hoop dat ze meer informatie opzoeken, visitekaartjes en flyers uitgedeeld. Hoe lang duurt het voordat je beroemd bent? (Haha). Aan Cocky en Barry, de harde werkers achter de uitgeverij, zal het niet liggen. Hoe zij het steeds weer voor elkaar krijgen om drie dagen achtereen op zo’n feest te staan, is ons een raadsel. Wij hebben na een dag al stalbenen en kapotte voeten van het staan en komen steunend en zuchtend bij onze auto terug op de parkeerplaats.

Wanneer we dan thuis zijn, krijgen we na Castlefest de boodschap dat ons boek, Sluimerend vuur, gelezen is en daarbij wordt er een prachtige recensie geplaatst op een website voor lezers van fantasy en op een Facebook pagina. En dat geeft ons zo’n heerlijk gevoel! Er zijn lezers die net als wij fantasy weten te waarderen, die de verbeeldingswereld voor zich zien en meeleven met de personages. Klik op de link om te lezen wat Tazzy van ons boek vindt. Ik hou van horror fantasy en spanning