Nog maar heel even, dan is Sluimerend Vuur er! Ons tweede boek

 

Geplaatst 18 april 2017

Elfia bestaat 25 jaar!

Komt u ook naar Haarzuilens? Zilverspoor en Zilverbron staan er met een ongekend aantal Nederlandstalige schrijvers uit het fantastieke genre.

Op 29 en 30 april 2017 komt ons tweede boek op Elfia uit.

SLUIMEREND VUUR ,Deel 1 van trilogie De vergeten vloek.

Ons debuut SCHIMMENSCHUW kwam in 2015 uit.

 

(Eind)redactiewerk en het nakijken van de zetproef

Het redactiewerk is klaar. Tijdens het Paasweekeinde hebben we de zetproef doorgenomen. Hij is nu naar de drukker, we kunnen er niets meer aan veranderen. Maar geloof ons als we zeggen dat het een prachtverhaal is geworden.

SLUIMEREND VUUR gaat verder waar SCHIMMENSCHUW eindigde.

Achteraf is het maar goed dat we eerst het verhaal van Kamilia’s tijdreis hebben geschreven, want daardoor moest zij ook in deel 1 van de trilogie terechtkomen. Dat komt het verhaal ten goede. Een verhaal is eigenlijk nooit af. Je blijft er als schrijver steeds over doorfantaseren, zoals wij met onze dagboeken al bezig zijn vanaf onze jeugd. Het is fijn dat we eerst Schimmenschuw konden schrijven en dat we aan schrijfwedstrijden mee konden doen. Dat heeft onze schrijfstijl flink verbeterd. En nu resulteert dat in een geweldig mooi boek van bijna 500 pagina’s met een verhaal dat ons, ook al hebben we het meerdere keren herschreven, telkens weer laat lachen en huilen. We leven met de personages mee en we hopen van harte dat u dat als lezers straks ook doet in de fantasiewereld die wij geschapen hebben.

We ontmoeten u graag op de Elfia.

Het nakijken van de zetproef.

We herinneren ons nog heel goed dat we met Cocky van Dijk van Uitgeverij Zilverbron op het muurtje zaten bij kasteel Arcen. Wat we daar in ons enthousiasme over onze plannen voor deze trilogie vertelden, heeft haar ertoe aangezet om ons te helpen bij het tot stand komen van dit boek. We danken Cocky, Barry en heel Team Zilver voor de geweldige steun die wij hebben ervaren tijdens het redactiewerk. Zonder dat hadden we dit verhaal niet zo goed onder woorden kunnen brengen.

Fantasyroman april 2017

Couponcode voor gratis downloaden van e-book ‘De slangenvrouw’

Wanneer u een exemplaar van Sluimerend vuur bij ons als auteurs thuis bestelt, krijgt u een code die tot het einde van 2017 te gebruiken is om een verhaal dat zich in Hichiatah afspeelt gratis te downloaden van Smashwords. Wij hebben namelijk ‘De slangenvrouw’ op Smashwords als e-book gepubliceerd. Dit verhaal past bij een hoofdstuk uit Sluimerend vuur.

Laat ons weten of u ons boek via ons (gesigneerd) wilt kopen, dan zorgen wij ervoor dat u de code voor dit verhaal in handen krijgt.Hier te vinden: https://www.smashwords.com/profile/view/JohannaLime2

Wanneer u bij het kopen de code invoert, is De slangenvrouw gratis.

Hebt u al gekeken op onze pagina Boeken van Johanna Lime? Daar zetten we informatie op die bij al onze boeken hoort, dus ook bij trilogie De vergeten vloek, zoals de recensies die we krijgen.

https://boekenvanjohannalime.com

Groeten van Johanna Lime.