1 – De teller voor Sluimerend vuur staat op een – over een maand is ons nieuwe boek er!

Geplaatst 31 maart 2017

We tellen af:

Na ons debuut SCHIMMENSCHUW dat in september 2015 voor het eerst te koop werd aangeboden, is het bijna zover. Volgende maand, op 29 en 30 april 2017 komt ons tweede boek uit op de Elfia in Haarzuilens. Dit wordt Deel 1 van de trilogie De vergeten vloek, met de titel Sluimerend vuur.

Redactiewerk

De redactie gaat gestaag door en het verhaal wordt beter en beter. Onnodige woorden verdwijnen, de woordvolgorde in de zinnen wordt hier en daar aangepast en de gedeelten die onduidelijk zijn, verduidelijkt of als het kan geschrapt. Wat is het fijn dat we zo’n geweldige redactrice hebben als Cocky van Dijk. Sluimerend vuur wordt een sfeervol verhaal.

Een stukje les over Laskoro

Het Koninkrijk Laskoro bestaat uit vijf planeten. De grootste is Laskoro, dan volgen Chyndyro en Sandyro. Cupiddo is een heel stuk kleiner en Pseion is het kleinst. Vanwege de zilveren glans wordt Pseion ook wel gezien als een maan.

Op de planeet Chyndyro hebben de Heren van Ming het voor het zeggen.

Dit is de kaart van Laskoro met twaalf districten. In de blog ‘Schrijven is schrappen’ hadden we al over Droam verteld en bij ‘De teller staat op de twee’ schreven we iets over Ferry en Hichiatah. Ieder district wordt geleid door een Clan. In Ferry is dit de familie Gettferdrey. Tryanganno hoort bij Morane, maar de Koning en alle mannen uit zijn familie dragen in deze tijd de naam Revaldesh-Morane. Koning Marwin heeft Yokanstad als hoofdstad, maar de kroonprins verhuist naar Biarrastad die dichtbij de grootste ruimtehaven ligt.

Omdat de toekomstige koning van Laskoro een paleis betrekt in Biarrastad, moet de regering ook verhuizen. Jarenlang wordt er gebouwd en gerenoveerd, maar heeft het allemaal wel zin? Want de vijanden die in de ruimte de handelsvloot aanvallen, vormen een steeds grotere bedreiging voor Laskoro. Zal het gevaar bestreden kunnen worden of is er straks geen koning meer en wordt Laskoro dan ingelijfd bij een vijandelijke mogendheid?

Lees het in onze trilogie De vergeten vloek.

Winactie van voorloper Schimmenschuw op Qreative Minds – Recensies

Op Facebook begint vandaag een winactie van Qreative Minds – Recensies. Wees er snel bij! U kunt de voorloper op onze trilogie, SCHIMMENSCHUW, winnen. De winnaar krijgt een gesigneerd exemplaar van dit boek toegestuurd, met een kaart als boekenlegger erbij.

Couponcode voor gratis downloaden van e-book ‘De slangenvrouw’

In de vorige blog kondigden we al aan dat we een actie bedacht hadden om de lezer een extraatje te geven. Een aantal van de boeken van Sluimerend vuur wordt namelijk door ons als auteurs zelf te koop aangeboden. Wanneer u een exemplaar bij ons bestelt, krijgt u een code die tot het einde van 2017 te gebruiken is om een verhaal dat zich in Hichiatah afspeelt gratis te downloaden van Smashwords. Wij hebben namelijk ‘De slangenvrouw’ als kort verhaal op Smashwords gepubliceerd. Dit is te downloaden als e-book of als andere bestanden zoals pdf. Dit verhaal past bij een hoofdstuk uit Sluimerend vuur, omdat er twee personages uit ‘De slangenvrouw’ ook in ‘Sluimerend vuur’ voorkomen. Het verhaal geeft daardoor iets meer achtergrondinformatie over deze personen.

Laat ons weten of u ons boek via ons (gesigneerd) wilt kopen, dan zorgen wij ervoor dat u de code voor dit verhaal in handen krijgt.

Hier te vinden: Smashwords e-book s van Johanna Lime

Wanneer u bij het kopen de code invoert, is De slangenvrouw gratis.

Hebt u al gekeken op onze pagina Boeken van Johanna Lime? Daar zetten we informatie op die bij al onze boeken hoort, dus ook bij trilogie De vergeten vloek, zoals de recensies die we krijgen.

https://boekenvanjohannalime.com

Groeten van Johanna Lime.