3 – De teller voor Sluimerend vuur staat op drie

Geplaatst 15 februari 2017

a6-3

We tellen af:

Nadat ons debuut SCHIMMENSCHUW in september 2015 op de Elfia in Arcen voor het eerst te koop werd aangeboden, hebben wij niet stil gezeten.

Over tweeënhalve maand, op 29 en 30 april 2017 op de Elfia in Haarzuilens, komt ons tweede boek uit. Deel 1 van De vergeten vloek, met de titel Sluimerend vuur.

Waar speelt het zich af?

Het eerste deel van deze trilogie speelt zich af in een koninkrijk dat bestaat uit vijf planeten. De belangrijkste van deze vijf is Laskoro. Lezers van Schimmenschuw kennen deze planeet al een beetje, want Kamilia kwam hier vandaan.

Waar gaat het boek over?

Het is een tijd van politieke onrust. De handelsvloot van Laskoro wordt aangevallen in de ruimte. Laskoriaanse handelaars zijn hun leven niet langer zeker. De oudste zoon van koning Marwin wil de vijanden in de ruimte tegenhouden. Maar wie wordt dan de nieuwe koning?

Wat is er gebeurd met de magische dynastieën die ooit op Chyndyro, een van de vijf planeten van het koninkrijk, hebben geheerst? Waar zijn de machtige magiërs gebleven die Kamilia ontmoette op haar tijdreis over Chyndyro?

In de moderne tijd lijkt alles om energie en techniek te draaien. Maar is dat wel waar? Want zelfs de knapste koppen kunnen de disharmonie in de samenstelling van de bevolking niet opheffen. Zijn er dan toch Avatars die het lot van Laskoro in handen hebben? En hoe kan de magie die vergeten is nu weer terugkeren, als niemand nog weet hoe de spreuken uit de Oude Taal werken?

Wat doet trouwens die draak op de kaft van dit nieuwe boek?

Lees er alles over in “Sluimerend vuur.”

(En de twee vervolgen die nog op stapel staan).

 

Zie ook deze pagina uit de voorjaarscatalogus van Zilverbron.

Voorjaarscatalogus Zilverbron pagina 16

 

Groeten van Johanna Lime.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.