De Knuffelsteen

Dit verhaal is in 2021 uitgebreid met een gebeurtenis in de stad Brugge, het heeft nu ook NL op de Kaft en het heeft een titelwijziging ondergaan. Sinds februari 2021 heeft het uitgebreidere verhaal over Fernando de titel: De Avonturensteen.

Het verhaal is nu het langer is geworden ook niet langer helemaal gratis.

Geplaatst 6 december 2015

Het tweede e-book staat op Smashwords

Kaft De knuffelsteen

Fernando gaat in de herfstvakantie van school logeren bij zijn oom en tante in Brugge. Hij reist met de Thalys en met de intercitytrein. Zijn medereizigers zijn nogal vreemd. De een heeft een gekke mantel aan met uitpuilende zakken, de ander heeft de Dood op zijn t-shirt staan. Onderweg gebeuren er spannende dingen. Fernando fantaseert dat hij als Sherlock Holmes detective met de hond Hector door Brugge loopt en dieven vangt. Zijn vakantie zal vast fijn worden dit jaar.

Op deze pagina kunt u onze e-books vinden: Smashwords van Johanna Lime