Gepubliceerd auteur!

Geplaatst 16 september 2015

In de afgelopen week zagen we steeds meer aanwijzingen waaruit bleek dat het nu toch echt zo is! Johanna Lime (wij, Marjo en Dinie samen) is een gepubliceerd auteur.

Er kwam een bericht van de bibliotheken, dat ons boek aankondigde. Schimmenschuw stond ook alvast op bol.com, met datum 19 september. En op de websites van Boekhandel van der Velde, Bruna, Bookido, Hebban en Resale. De cover werd gepresenteerd door uitgeverij Zilverbron op Facebook. We kregen bericht van Cocky van Dijk dat onze boeken zouden worden bezorgd en vonden het wel heel erg spanend worden. Snel bestelden we nog een aantal boekenleggers om aan klanten uit te delen die ons boek gaan kopen.

En ja hoor, vandaag kwamen de volle dozen aan!

Pallet met boeken

De gang stond direct vol!

Wat waren we nieuwsgierig. We sleepten de dozen de kamer in en maakte er een open.

En daar lagen ze. De toch wel aardig dikke exemplaren van Schimmenschuw met 359 pagina’s, met onze landkaart, de opdracht en het dankwoord en (het allerbelangrijkste) het verhaal over Kamilia en haar tijdreis naar Chyndyro en wat ze daar allemaal meemaakt.

Doos met boeken

Wat zijn wij gelukkig dat ons boek er is. Nu is het echt, we hebben een hele roman geschreven en hij kan vastgepakt worden, er kan door de bladzijden gebladerd worden, de kaart kan bekeken worden en het verhaal kan gelezen worden.

Dat laatste, dat het verhaal gelezen wordt en dat veel lezers er dan plezier aan zullen beleven, daar gaat het ons om. Ons boek is nu in de markt. Koop hem maar. Wij verzekeren jullie: hij is de moeite waard!

Bij ons staat hij alvast op een ereplaats in de kamer, bij de andere publicaties met de korte verhalen. Maar dit is een bijzonder boek, een lang verhaal en wie weet wat er allemaal nog in de pen zit… Nu gaat het gebeuren, we zijn gepubliceerd auteur!

Publicaties 1609

Met dank aan Uitgeverij Zilverbron.