De lancering van Schimmenschuw

Geplaatst 12 september 2015

Fantasyroman bij Zilverbron

De lancering van een boek? Het is toch geen raket!

Nou ja, we waren natuurlijk aan het aftellen en daar hoort volgens ons een lancering bij.

Het boek is geen raket en het proces van idee naar uitgave was ook niet snel te noemen voor ons gevoel. Voor het schrijven en herschrijven alleen al hebben we twintig maanden nodig gehad en daarna heeft het weer minstens zo lang geduurd voordat het gedrukt kon worden.

Maar het resultaat mag er zijn! En wij zijn binnenkort de trotse auteurs van een geweldig fantasydebuut. We danken Cocky van Dijk voor de redactie. We hebben fijn samengewerkt en alweer veel bijgeleerd over het schrijven. Chinouk Thijssen deed de woordredactie en heeft daarmee nog de nodige puntjes op i gezet. Dank je wel!

En nu komt het dan eindelijk zover dat de lezers ons boek in handen kunnen krijgen. SHIMMENSCHUW is een van de nieuwe boeken van UITGEVERIJ ZILVERBRON die op 19 en 20 september  op de Elfia in Arcen te koop zal zijn. Wij staan er om te signeren. Komt u ons boek kopen?

Schimmenschuw kaft flap hele verhaal

ISBN 978-94-6308-020-0