De fakkel wordt doorgegeven

Geplaatst 18 juli 2015

Fakkel doorgegeven

Het ziet ernaar uit dat uitgeverij Zilverspoor ( en ook Zilverbron en Alter Ego Press) een doorstart gaan maken. Over een poosje kan onze teller misschien weer gaan lopen en wordt toch onze debuutroman “Schimmenschuw” nog uitgegeven.

Onder voorbehoud van onvoorziene ontwikkelingen is er goed nieuws te melden. Bedrijfsadviseurs hebben bevestigd dat het voortzetten van uitgeverij Zilverspoor (inclusief Zilverbron en Alter Ego Press) haalbaar is. Er is al veel gebeurd en uitgezocht, maar daaraan moet nog steeds worden gewerkt door de mensen die er hun schouders onder gezet hebben, waarvoor wij hen heel dankbaar zijn. Uiteindelijk is het de bedoeling dat Cocky en Barry van Dijk het roer over gaan nemen, ergens aan het einde van dit jaar.

Met een aangepaste publicatiedatum kunnen de titels die op stapel stonden doorgaan. Dat begint al op 31 juli, 1 en 2 augustus op Castlefest in Lisse, waar nieuw uitgegeven boeken te koop zullen zijn. Daarna wordt uitgezocht welke boeken er daarna kunnen volgen.

Wij hopen dat Schimmenschuw daarbij zal zitten en houden u op de hoogte. Misschien dat over een poosje onze teller – voor het aftellen naar de publicatie – weer verder kan lopen.

Geweldig nieuws dus voor de betrokkenen, de auteurs en het fantastische genre in Nederland!