Het aftellen is voorlopig gestopt

Geplaatst 1 mei 2015

Gestopt vanwege dood Jos

We stoppen voorlopig met het aftellen naar de datum waarop ons debuut “Schimmenschuw” uitgebracht gaat worden.

Door het plotselinge overlijden van de uitgever, Jos Weijmer, kunnen we geen nieuwe datum aangeven en weten we zelfs niet of ons boek bij uitgeverij Zilverbron er nu wel zal komen. Het zit er waarschijnlijk dus niet in dat wij met onze boeken op het Keltfest van 30 mei zullen staan.

We hopen dat de uitgeverij een doorstart kan maken en wachten het nieuws daarover in spanning af, want we willen niemand lastig vallen met onze vragen. Dus verzoeken we u als lezers wederom om geduld te hebben, zoals wij dat moeten hebben.

We houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen, zodra we zelf ook weer iets horen.