Hoop doet leven – De Gentasia Awards bundels komen er toch wél aan – Zes stuks in plaats van drie

30 januari 2015

De Gentasia Awards bundels

We moeten onze excuses aanbieden aan Antoine Bomon en Uitgeverij Annibo. Vandaag kregen we namelijk toch nog de drie geredigeerde verhalen per e-mail toegestuurd. De Gentasia Awards bundels komen er toch wél aan.

Het worden er niet drie maar zes.

Annibo heeft er veel meer werk aan gehad dan in eerste instantie verwacht werd. Wij zijn heel blij dat dit project toch doorgang vindt. Het Gentasia Festival en de Gentasia Awards bundels worden een jaarlijks terugkerend fenomeen. Goed voor beginnende en gepubliceerde schrijvers en voor fantasten zoals wij.

Er komen twee nieuwe websites, waarvan er een speciaal voor de Gentasia Awards bundels zal zijn. Zodra we daar meer over weten en over in welke bundels onze verhalen nu precies uitkomen, melden wij dit weer.

Onze excuses voor de vorige blog, want gelukkig is uitstel geen afstel geworden.

We zijn heel erg blij dat de uitgever toch aan zet is gekomen,

de kaarten liggen er weer beter bij

en u als lezer kunt uitkijken naar zes nieuwe fantasy verhalenbundels in maart of april 2015 bij uitgeverij Annibo, met drie verhalen van Johanna Lime.