Update over de Gentasia Awards bundels

22 oktober 2014

De Gentasia Awards bundels komen pas in 2015 uit

Het laatste nieuws van Antoine Bomon en uitgeverij Annibo is, dat het de afgelopen tijd nogmaals erg heeft tegen gezeten vanwege een ziekenhuisopname. De publicaties van de boeken bij uitgeverij Annibo hebben weer een flinke vertraging opgelopen. Nu wordt de publicatie van de bundels verwacht in 2015 en er wordt een uiterlijke datum van 31 maart 2015 doorgegeven. De website van Annibo zal binnenkort hopelijk de juiste informatie bevatten van de stand van zaken.

Jammer genoeg wordt de verwachting weer verlaat. Het zal nu voorjaar 2015 worden.

Onze excuses.

Wij vragen wederom om uw geduld voordat de verhalenbundels er werkelijk zullen zijn en wachten samen met u nog steeds in spanning onze publicaties af.