Bijgewerkt nieuws over de Gentasia Award bundels

21 september 2014

De Gentasia Awards bundels komen waarschijnlijk pas in november 2014 uit

Het laatste nieuws van Antoine Bomon en uitgeverij Annibo is, dat het de afgelopen maanden erg heeft tegen gezeten vanwege familieomstandigheden. De publicaties van de boeken bij uitgeverij Annibo hebben een flinke vertraging opgelopen. Maar, hoe moeilijk het ook is voor hen, ze zullen de draad weer oppakken en ze gaan zeker door! Antoine Bomon wil het hele Gentasia concept in de komende jaren zeker nog verder uitbreiden en van haar kinderziektes verlossen.

De drie Gentasia Awards bundels van 2014 komen er zeker, echter zal de verschijningsdatum naar de maand november worden verschoven. Ook een aantal andere geplande boekuitgaven die op hun website staan, zullen later dan aangekondigd verschijnen. De uitreiking van de Gentasia Awards zal vanwege deze opschuiving ook later dan gepland plaatsvinden. Daarover volgen pas weer berichten als er een beter overzicht teruggevonden is over het geheel van activiteiten van de uitgeverij.

Binnenkort krijgen alle auteurs die met verhalen in de bundels zijn opgenomen een digitale, geredigeerde proefdruk van hun ingezonden verha(a)l(en). Wij krijgen dan een laatste gelegenheid om eventueel (en indien écht nodig) kleine wijzigingen aan onze manuscripten aan te brengen. Hopelijk is iedere auteur daar tegen half oktober volledig mee klaar en dan gaan de drie bundels naar de drukker. De verwachting is nu dus dat de bundels er in november 2014 zullen komen.

Wij vragen daarom nogmaals om uw geduld voordat de verhalenbundels er zullen zijn en wachten samen met u nog steeds in spanning onze publicaties af.