Het laatste nieuws

9 september 2014

 

De Gentasia Awards bundels

Via onze vriendin op Facebook, Nienke Pool, kregen wij het bericht dat het goed gaat met de drie Gentasia bundels. Er is wel wat vertraging ontstaan door gezondheidsperikelen van Antoine Bomon. Maar hij werkt op dit moment samen met twee redacteuren aan de redactie van de verhalen en de uiteindelijke vormgeving van de bundels.

Uit de e-mail van Antoine Bomon van uitgeverij Annibo: “Dus nog een paar weken geduld. Eens de redactie van alle inzendingen afgerond is, ontvangt elke geselecteerde auteur nog een digitale proefdruk van zijn ingezonden verha(a)l(en). Wanneer iedereen zijn goedkeuring voor publicatie heeft gegeven, gaan de albums naar de drukker. Wij hopen alles nog voor eind september te kunnen afronden.

Het komt dus wel wat later, maar de bundels komen er aan! Nog even geduld alstublieft.

 

Wedstrijd “De Toekomst” van AZRA Magazine

Uitgeverij Parelz (de uitgeverij van onder andere AZRA Magazine) heeft na 31 augustus laten weten dat er 139 inzendingen waren voor de kortverhalenwedstrijd met als thema: “De Toekomst.”

De verhalen zijn nu bij de jury.

Wij hebben voor deze wedstrijd een verhaal ingezonden en wachten in spanning op de uitslag.

 

Redactierondes voor ons debuut “Schimmenschuw” bij Zilverbron

Cocky van Dijk is ons manuscript aan het inlezen voor de metaredactie van “Schimmenschuw”, welke in etappes zal komen. Na deze metaredactie op de verhaalinhoud, volgt daarna dan nog een woordredactie.

Ons boek zal echter nog steeds pas in augustus 2015 uitkomen bij Zilverbron. We (onze lezers en wij) moeten dus een lange adem hebben. In de tussentijd zullen we u op de hoogte houden met dit soort blogs op onze website.