Getagd voor Blogpost

15 augustus 2014

Wij werden getagd door Mara van Ness, die getagd werd door Kelly van der Laan, die getagd werd door Patricia, van Ninesisters. Het lijkt wel een kettingreactie, maar deze reactie is minder dodelijk dan de echte kettingreactie meestal is. We doen er graag aan mee.

Waarom schrijf je wat je schrijft?

Blauwe draak cirkel

We schrijven voornamelijk omdat we het leuk vinden om door te fantaseren op wat we oppikken van het leven. Ook bestuderen we allerlei onderwerpen en denken dan: Wat als? We fantaseren door op tv-series die we zien, zoals The Thunderbirds. Wat als er een reddingsorganisatie in de ruimte zou zijn die ruimteschepen in nood zou redden? Het spel Mister X, een bordspel. Wat als je een groep mensen zou hebben die ergens in het geheim in een stad zou moeten leven om uit de handen van de autoriteiten te blijven? Wat zouden ze voor eigenschappen hebben waardoor dat nodig is? De boeken van Linda Goodman over astrologische typen. Wat zou iemand met dit sterrenteken voor een karakter hebben? Met wie zou hij of zij het goed kunnen vinden? Wie zou zich mateloos storen aan zijn gedrag? Wat gebeurt er als karakter A en karakter B kinderen krijgen? Hoe zouden die dan zijn? Doordat we verschillende belangstellingsgebieden hebben zoals wetenschappelijke boeken over bijvoorbeeld astronomie, driehoeksberekeningen in de ruimte voor de horoscoop, astrologische tekens, psychologie, symbolen en mythen, esoterische onderwerpen en doordat we spellen en ideeën uit boeken en films combineren en daarop voortborduren, hebben we onze eigen werelden gecreëerd. Een wereld die van ons samen is en waar we mogen zijn wie we zijn. Een wereld buiten de werkelijkheid van alle dag.