Het laatste schrijfnieuws

4 mei 2014

Met dit bericht geven we de actuele stand van zaken door over ons schrijfwerk.

Het eerste deel van de trilogie “De vergeten vloek” is gevorderd tot op bladzijde 128 (A4 formaat) en we hebben nu 10 hoofdstukken opnieuw geschreven (van de naar verwachting 25 hoofdstukken). We komen aan bij een spannende episode en willen er binnenkort snel mee verder gaan.

Ons korte verhaal “Ruilen met korrigans” wordt niet gepubliceerd in het e-zine Vamp en Held. De redactie vond het een grappig en leuk geschreven verhaal, maar voor hun manier van publiceren was het te lang en kwamen we niet snel genoeg to the point. Wij zijn niet van plan ons verhaal weer aan te passen en hebben het in een map geplaatst op de computer, waarin wij meerder herschreven korte verhalen zullen gaan verzamelen om daar in de toekomst een verhalenbundel van Johanna Lime van uit te geven.

We kunnen nog wel even vooruit met oudere verhalen, die meegedaan hebben aan wedstrijden, zo te herschrijven dat ze ook geschikt zijn om in bovenstaande map te passen.

Afgelopen woensdag begonnen we aan het schrijven voor de Paul Harland Prijs 2014 en we hebben nu de schema’s voor twee verhalen uitgewerkt. Verhaal 1 telt inmiddels ruim 2000 woorden en met verhaal 2 is ook een begin gemaakt. We proberen deze verhalen in mei af te krijgen, zodat we ruim op tijd zijn voor de deadline van de wedstrijd.

Ons korte verhaal “Liefde en aandacht doen wonderen” is opgestuurd naar Uitgeverij Parelz en het kan nog een aantal maanden duren voordat we daar bericht over krijgen. We wachten dus gespannen af.

De overige plannen die wij hebben, staan al op deze website vermeld. Zie hieronder bij eerdere berichten.