Twee verhalen en bijbehorende tekeningen komen in bundel

26 april 2014

Vandaag kregen wij van Antoine Bomon een geweldig leuk bericht!

“Jullie ingezonden verhalen ( ‘Het feifarietalent’  en ‘De antibuilenbruildrank’ ) werden namelijk – met de bijhorende tekeningen – geselecteerd voor publicatie in de speciale verhalenbundels voor de Gentasia Awards 2014.”

Het is de bedoeling dat er door de nieuwe uitgeverij Annibo in augustus 2014 Gentasia Award Bundels worden uitgebracht. Wij hebben vandaag te horen gekregen dat onze verhalen daar in komen te staan. Het zijn allebei korte verhalen met bij elk verhaal een zelfgemaakte tekening.

Het Gentasia Festival wordt verschoven naar augustus 2015, maar de jaarlijkse Gentasia Award bundels worden in 2014 toch wel uitgegeven, in augustus. Nadat de bundels zijn uitgebracht, zal er een lezersjury komen die de beste verhalen selecteert. De uitreiking van de Gentasia Awards zal plaatsvinden in december 2014.

Wij zijn heel blij met dit bericht, want het betekent dat er nu twee korte verhalen met tekeningen van ons in boeken gepubliceerd zullen worden. En dat zelfs een jaar eerder dan onze eerste fantasyroman zal worden uitgebracht bij Zilverbron.

We hopen dat dit het begin is van veel publicaties en dat de lezers onze verhalen zullen waarderen, want tenslotte schrijven we om gelezen te worden. Hopelijk geeft het de lezer ook het plezier dat wij hadden toen we deze beide verhalen schreven.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.