Imagicon 2014 een succes!

 29 maart 2014

Op 29 maart 2014 was de eerste Imagicon. Wij zijn er heen gegaan en het was geweldig leuk! Plotseling sta je tussen de stormtroopers en zie je allerlei fanatsyfiguren in het echt rondlopen. Honderden liefhebbers van fantasy, science fiction, horror en comics waren aanwezig, waaronder dus wij als schrijversduo Johanna Lime. We zijn bij onze familie langs gegaan: de uitgever Zilverbron waar ons boek zal worden uitgegeven in 2015. Zilverspoor was daar vanzelf dan natuurlijk ook. We hebben gesproken met Cocky van Dijk en Jos Weijmer. We kochten boeken van Femke Dekker, J. Sharpe en van Latoya Moirae. Samen met Joris van Leeuwen staan we op de foto, die te zien is op onze Facebookpagina (het adres hiervan staat bij Links).

 

We kochten boeken van Perry Rhodan bij uitgeverij Macc en hebben die vanwege de tekeningen laten signeren bij Tais Teng. Direct ook zijn boek Werelden van Vuur en IIs gekocht. We hebben er een leuke dag van gemaakt, heerlijke vegetarische soep gegeten tijdens een lunchpauze, lekkere versgeperste sinaasappelsap gedronken in het hotel bij conferentiecentrum De ReeHorst in Ede. Het was fantastisch weer en we zijn afgeladen met boeken weer naar huis gegaan. Ook werd er een nieuw huisdraakje gekocht ter aanvulling van de verzameling draken in onze woonkamer. We hebben er heel wat boeken bij om te lezen en hopen dat deze gezellige conferentiedag er voor de fantasyliefhebber blijft in Nederland. Hij was geweldig goed georganiseerd op een prachtige locatie. Hulde aan de organisatoren!