Intekenlijst – tweede bericht

12 februari 2014

De afbeeldingen van zes draken bij het pdf verhaal zijn getekend.

Ons boek “Schimmenschuw” komt waarschijnlijk in augustus 2015 uit, bij uitgeverij Zilverbron. We hebben een intekenlijst gemaakt voor wie het boek via ons wil kopen.

Voor de eerste honderd belangstellenden willen we dan het boek gesigneerd opsturen en er ons verhaal “De wording van Chyndyro” gratis bij doen, als pdf-bestand. Dit drakenverhaal is inmiddels in 2014 weer herschreven, voorzien van een kaft met afbeelding en geïllustreerd met zes gekleurde tekeningen van draken. Het telt 29 pagina’s A4 en het staat inmiddels klaar als pdf-bestand (maximaal 100) voor de deelnemers aan de intekenlijst.

Wie op de intekenlijst wil komen, kan dit melden door een reactie te sturen via deze website. Wij willen dan graag je naam en e-mailadres weten. Zet er dan ook bij dat je op de intekenlijst wilt komen te staan. Je adresgegevens vragen we later per e-mail op, wanneer het boek er ook werkelijk is.

De reacties op onze site worden eerst ter goedkeuring naar ons gestuurd door WordPress. We zullen ze niet op de site laten plaatsen maar anoniem houden. Wij sturen je dan een bevestiging per e-mail waarin we vermelden dat we je op de intekenlijst hebben gezet.

Als het boek gedrukt is, sturen we je weer een email met de gegevens over de betaling en voor de adresgegevens waar het boek heen gestuurd moet worden.

Het duurt nog wel een hele tijd voordat ons boek echt uitkomt, maar dan weten we alvast wie er belangstelling voor heeft en wie een gesigneerd exemplaar wil hebben.

Het is erg leuk om te weten welke belangstellende lezers er zijn.