Intekenlijst

6 januari 2014

Ons boek “Schimmenschuw” komt waarschijnlijk in augustus 2015 uit.

We hebben al een intekenlijst en wie het boek wil kopen, kan daar op komen te staan.

Voor de eerste honderd belangstellenden willen we dan het boek gesigneerd opsturen en er een extra kortverhaal bij doen, waarin het ontstaan van Chyndyro beschreven wordt. Dit is een drakenverhaal dat meegedaan heeft aan de Paul Harland Prijs van 2012. Het is inmiddels in 2013 alweer verbeterd en veranderd. We gaan het in 2014 nog een keer doornemen om er een nog mooier verhaal van te maken. Chyndyro is de planeet waarop het grootste deel van “Schimmenschuw” zich afspeelt.

Wie op de intekenlijst wil komen, kan dit melden door een reactie te sturen via deze website. Wij willen dan graag je naam en e-mailadres weten. Zet er dan ook bij dat je op de intekenlijst wilt komen te staan. Je adresgegevens mogen ook maar hoeft nu nog niet.

De reacties op onze site worden dan eerst ter goedkeuring naar ons gestuurd door WordPress. We zullen ze niet op de site laten plaatsen maar anoniem houden. Wij sturen je dan een e-mail waar in we vermelden dat we je op de intekenlijst hebben gezet.

Als het boek gedrukt is, sturen we je weer een email met de gegevens over de betaling en voor de adresgegevens waar het boek heen gestuurd moet worden.

Het duurt nog wel een hele tijd voordat ons boek echt uitkomt, maar dan weten we alvast wie er belangstelling voor heeft en wie een gesigneerd exemplaar wil hebben.

Het is erg leuk om te weten welke belangstellende lezers er zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.