Korte verhalen voor Fantastels Verhalenwedstrijd 2013

3 oktober 2013

Naast het werk aan onze roman, zijn we op het moment volop bezig met korte verhalen voor de wedstrijd van de Fantastels Verhalenwedstrijd 2013. We hopen voor 31 oktober met 3 verhalen mee te gaan doen en hebben ons inmiddels aangemeld hiervoor.

Twee verhalen zijn zo goed als klaar voor inzending, de derde moet op dit moment nog worden geschreven. We doen hier graag aan mee, omdat je voor elk verhaal een juryrapport krijgt, waar veel van te leren is. Bovendien willen we graag bij het feestje zijn, waar we met andere deelnemers het lustrum van Fantastels kunnen vieren, zodra de uitslag bekend zal zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.