Het einde komt in zicht, deel 2

1 september 2013

We zijn nog steeds bezig met het herschrijven van het manuscript van “Schimmenschuw”.

We zijn het er vandaag over eens geworden dat we de geest van Julio niet laten smeken om vergeving. In plaats daarvan neemt die bezit van zijn vader. Maar Kamilia weet daar een goede verdediging tegen te gebruiken en de zwarte magiër ruimt het veld.

Zijn vader, de strenge heerser en ook degene die de tijdpoort in werking kan laten zetten, geeft Kamilia de opdracht om een kelk uit het moeras van Zemo op te halen. Dan pas krijgt ze het zevende deel van de ster, die de sleutel is van de tijdpoort, waarmee ze eindelijk naar huis zal kunnen terugkeren.

Maar wil ze dat nog wel? Want kan ze haar geliefde dan in de steek laten?

Hoofdstuk 21 was herschreven maar is nu weer aangepast, hoofdstuk 22 is herschreven en we zijn nu bezig met hoofdstuk 23.

Dan nog twee hoofdstukken en de epiloog.